A cdmon t'oferim registrar i transferir dominis, comptes de correu, plans de hosting, servidors i certificats de seguretat SSL. En aquesta pàgina pots veure tots els nostres productes i serveis perquè escullis els que més s'adaptin a les teves necessitats. Si tens qualsevol dubte no esperis més i truca'ns.

Pot accedir al catàleg des de el següent enllaç:

https://www.cdmon.com/ca/cataleg-productes

A l'accedit veurà una finestra com la següent:

• Dominis: Des d'aqui pot registrar un nou domini o transferir un domini al seu usuari de cdmon.
  • Hosting: Molts dels nostres usuaris prefereixen un servei de hosting compartit com el de CDmon . És un dels serveis més utilitzats pels usuaris ja que el cost és molt assequible i ofereix unes característiques i avantatges que, tot i compartir els recursos del servidor amb altres usuaris, és ideal per a projectes web que comencen o que són relativament senzills des d'un punt de vista de programació.
  • Correu: Disposem de plans exclusivament per a comptes de correu, sense espai web!
  • Servidors: Personalitza el teu servidor administrat i paga només per el que necessitis. Et garantitzem el màxim rendiment en els nostres servidors gracies a la tecnologia Intel Optane SSD y SSD NVMe.
  • Seguretat:  Contracta un certificat de seguretat des de el teu panell de control. És molt importat per a que els teus client confiîn en tu.
  • Promocions: No perdis la oportunitat i aprofita els nostres descomptes en dominis i altres productes. Aqui sempre trobaràs la millor qualitat del servei al millor preu.