Si disposes d'un Multihost  i vols passar un allotjament individual a dins del Multihost, ha d'accedir pantalla de Migració interna:

Un cop allà, per proseguir amb la migració al Multihost ha d'anar a la secció Migració hacia un Hosting Multihost. Només ha de seleccionar el Multihost on vulgui migrar-lo i clicar sobre Migrar ara.

Com extreure un allotjament del nostre Multihost?

En cas de tenir un allotjament dins un Multihost  i el vols extreure'l com allotjament individual, trobaràs una opció per fer-ho en l'apartat 'Migració interna' de l'allotjament en qüestió:

Quan inicies el procés per extreure l'allotjament del Multihost, has d'escollir a quin tipus de pla individual el vols convertir i les seves característiques. I una vegada escollit el tipus de pla has de prémer en l'opció Migrar ara.

Un cop finalitzat el procés, l'allotjament tindrà la data de caducitat del día d'avui. Per tan, hauràs de renovar-lo inmediatament.