La directiva display_errors determina si els errors haurien de ser impresos en pantalla com a part de la sortida o si haurien d'amagar-se a l'usuari.

Aquest valor es pot activar des de la gestió del hosting que voleu configurar. Heu d'anar fins a la columna de "Servidor" i accedir a "Configurar PHP":

Un cop aquí, heu d'anar fins a la "Directiva display_errors" i verificar que el botó d'aquesta columna estigui actiu. En cas que aparegui com a Desactivat ha de clicar sobre aquest per activar-lo:

El botó ha d'aparèixer tal que així: