Des de cdmon  podeu canviar l'idioma del panell de manera molt senzilla.

Aquest canvi, a més de canviar tot l'idioma del tauler de control, també canvia l'idioma de les comunicacions que rebeu.

Per fer el canvi, només cal que us adreceu a la part superior dreta, a Gestió d'usuari:

Seguidament ha de clicar sobre Usuari i seguretat :

Dins de Preferència de l'usuari , heu d'anar fins a Idioma i obrir el desplegable:

Seguidament ja podeu seleccionar l'idioma que preferiu, a seleccionar entre Espanyol , Català , English i Italià .