Quan vol començar a desenvolupar la seva pàgina web, és freqüent tenir dubtes sobre quin pla de hosting contractar, ja que tots ells tenen una sèrie de característiques diferencials entre ells i pot ser una mica complex.

IMPORTANT : Hi ha dos tipus de hostings, els Hostings compartits i els Servidors.

Els Hostings Compartits (HC), tal com indica el nom, són hostings compartits entre diferents clients, és a dir, a un mateix servidor hi ha diferents hostings de diferents clients, tots completament independents entre ells, però comparteixen el mateix servidor.

Pel que fa als servidors hi ha els dedicats i els virtuals. La principal característica de tots dos, és que són un servidor exclusiu per a vostè, a diferència dels hosting compartits.

En aquesta guia mostrarem les principals característiques de tots els nostres Hostings Compartits:

Adjuntem les característiques principals de tots els nostres HC

Podeu accedir a la taula comparativa des del següent enllaç

Les diferències principals són l'espai web de cada pla, la transferència mensual, el nombre de comptes de correu disponibles i l'espai per base de dades:

Si veiem la informació del correu electrònic amb més detall, pot comprovar que la mida màxima per compte en cdmon  és de 5GB, és igual el pla contractat, si vol tenir més de 5GB, haurà de fer una ampliació a un compte premium ( Com crear comptes de correu premium )

Ara mostrem els valors màxims de PHP de cada pla. Hi ha connectors/temes que necessiten uns valors concrets. En aquest cas, hauria de contractar el hosting en funció dels recursos que necessiti la seva web.

Pel que fa a les bases de dades, el primer que pot comprovar és que el Microplan i el pla Start no disposen de bases de dades, aquests significa que NO PODEN INSTAL·LAR UN CMS (Wordpress, Prestashop, etc). Només podeu instal·lar un CMS els que disposen de la possibilitat de tenir bases de dades:

Finalment mostrem els preus desglossats de cadascun dels plans.

Podeu comprovar que com més gran sigui la quota, més gran és el descompte que se li aplica: