La directiva allow_url fopen li permet l'accés per URL a fitxers mitjançant funcions com fopen, require i include. Molts plugins de varis CMS (Wordpress, Prestashop, etc) requereixen que allow_url_fopen estigui activat en el nostre hosting.

Aquest valor es pot activar des de la gestió del hosting que vol configurar. A d'anar fins la columna de "Servidor" i accedir a "Configurar PHP":

Un cop aquí, ha d'anar fins a "Directiva allow_url_fopen" i verificar que el botó d'aquesta columna estigui activat. En cas de que aparegui con a Desactivat s'ha de clicar a sobre per activar-ho.

Ha d'aparèixer el botó actiu: