Per tal d'augmentar la seguretat de tots els vostres serveis, des de cdmon hem activat per a tots els usuari un sistema multifactor d'autenticació per a accedir al seu Panell de Control. Aquest factor d'autenticació reforça la seguretat del teu compte de gestió de cdmon i fa l'usuari més fort davant d'atacs de phishing i robatori de contrasenyes

És important esmentar que aquest codi no el demanarà sempre, és a dir solament te'l tornarem a demanar en determinades ocasions. Per exemple, en cada inici de sessió des d'un nou navegador o canvi de localització.

Aquest sistema està basat en la verificació de la sessió del panell de control mitjançant l'enviament d'un codi a l'email de l'usuari de cdmon. Ho mostrarem amb un exemple provant d'accedir a un usuari de prova des de la nostra pàgina web:

Primer de tot hem d'anar a introduir les dades d'accés al panell de control des de cdmon.com. Una vegada aquí, ens apareixerà una finestra com la següent i hem d'introduir les dades del nostre usuari:

Seguidament ens sol·licitarà que enviem un codi de verificació al compte de correu associat a l'usuari que estem intentant accedir, haurem de clicar sobre "Enviar" i haurem d'accedir a la safata d'entrada del compte en qüestió per a poder obtenir el codi d'accés:

Al clicar sobre "Enviar" el mateix sistema ens informarà si l'ha enviat correctament:

Quan li donem a "Acceptar", ens apareixerà per a introduir el codi enviat al correu:

Com hem indicat anteriorment, hem d'anar ara al correu electrònic en qüestió i introduir el codi d'accés.

El correu que rebrem serà tal que així:

Copiem el codi i l'enganxem en l'accés al panell i li donem a "Verificar":

Procedirem a accedir al Llistat bàsic de serveis del nostre panell de control:

Ja estem dins del panell de control de l'usuari

CONSULTES MÉS HABITUALS

No he rebut el correu per a introduir el codi, Al fet que pot ser degut?

Quan un usuari es dóna d'alta en cdmon la majoria de vegades no té cap domini o hosting previ, i per tant el correu associat a aquest usuari sol ser algun particular, com un gmail o un hotmail per exemple. El que és possible que hagi succeït és que el filtre de spam d'aquests servidors aquest filtrant com spam aquest correu i per això no ho rep. Per a poder verificar-ho, és recomanable accedir directament al gestor de correu que ofereixen ells directament, és a dir, mitjançant la pàgina web, no amb un gestor.

Haver rebut el correu directament a Spam

És possible que tinguem el compte de correu configurada en algun gestor de correu i per aquest motiu pot ser que alguna configuració faci que no es rebi directament en la safata, per la qual cosa és recomanable revisar carpetes de spam o similars.

No tinc accés al compte que aquesta associat a l'usuari per a obtenir el codi de verificació, Què puc fer?

Si no hem actualitzat les dades de l'usuari de cdmon recentment hi ha la possibilitat que el correu electrònic associat a aquest usuari no estigui actualitzat, i per tant, que no tinguem accés al compte on s'envia el codi.

Haurem d'escriure una petició de recuperació d'accés d'usuari a administració@cdmon.com i s'iniciarà una petició legal per a la recuperació d'aquest.