Quan modifiquem el lloc de la nostra instal·lació de Prestashop, la web ens carrega de manera incorrecta, no es carrega la plantilla ni la fulla d'estils, no podem accedir a l'administrador, etc.

Això és pel fet que, en el moment d'instal·lar nostre Prestashop, queda registrada la ruta actual.

Per a modificar les rutes de la nostra instal·lació hem de gestionar la base de dades de la instal·lació de Prestashop de la següent forma.

Primer de tot, hem d'accedir a la gestion de les bases de dades del nostre allotjament tal com es mostra en el següent enllaç: Com accedir al phpMyAdmin

Seleccionem la base de dades de la nostra instal·lació, en cas de tenir només una base de dades, ja s'autoselecciona:

Entrem en la taula de "ps_shop_url":

Editem l'únic camp que apareix, on posa "domain" hem d'introduir el nom del domini en qüestió.