El primer pas és accedir a Gmail. Fes clic en la icona "Configuració" que trobaràs en la part superior dreta de la pantalla i prem en l'opció Configuració del desplegable.

Una vegada dins, accedeix a l'apartat "Comptes i Importació", i prem en l'opció editar la informació que trobaràs en la secció "Enviar correu com a:"

A continuació li premem a Pas següent

En aquest apartat has d'introduir les dades per editar el port del correu amb el nou port.

• Servidor SMTP: has d'introduir el nom del servidor SMTP del compte que estàs configurant (normalment és smtp.elteudominio) i el port 25.
  • Nom d'usuari: introdueix el compte de correu que estàs configurant.
  • Contrasenya: és la clau del compte de correu.

Una vegada emplenats tots els camps marquem l'opció Connexió segura mitjançant TLS i premem en l'opció Desa els canvis.

Un cop fet el canvi, li funcionarà correctament.