cdmon ens prenem la seguretat i la teva privacitat molt en serio. Per això, hem implementat un PIN de seguretat, perquè et validis quan ens truquis i així assegurar-nos que ets l'usuari de cdmon.

En aquest tutorial podràs veure on trobar el teu PIN i com el pots modificar.

Per veure el teu PIN has d'accedir al teu panell de control de cdmon i en el desplegable "Gestió de l'usuari" prémer en l'opció Usuari i seguretat

En l'apartat "Preferències de l'usuari" trobaràs el teu PIN d'atenció telefònica, que hauràs de facilitar quan realitzis una consulta telefònica.

Si vols modificar el PIN, has de prémer en l'opció Modificar PIN.

En "Modificar PIN" veuràs que tens dues opcions de modificació, pots modificar el PIN manualment introduint el que tu vulguis o prémer en l'opció Generar PIN segur. Si modifiques el PIN manualment, has de tenir en compte els criteris de validació; el PIN ha de tenir 4 dígits que no siguin iguales ni consecutius. Una vegada modificat el PIN prem en l'opció Desar dades

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres