En el següent tutorial podràs seguir els passos per a configurar o modificar el teu compte de correu en Outlook 365.

Outlook disposa d'un autoconfigurador per a realitzar la configuració del teu compte en 4 senzills passos. En aquest sentit has de tenir en compte que l'autoconfigurador sempre configura la bústia com a IMAP. Si desitges configurar la bústia com a POP has d'activar les opcions avançades de l'autoconfigurador i introduir les dades manualment.

En cas de configurar el correu manualment o necessitar modificar un compte de correu ja existent et facilitem les dades de servidor per a la seva correcta configuració:

• Servidor IMAP: imap.teudomini.com
  • Puertos: sense SSL 143, amb SSL/TLS 993

• Servidor POP: pop3.teudomini.com
  • Puertos: sense SSL 110, amb SSL/TLS 995

• Servidor SMTP: smtp.teudomini.com
  • Puertos: sense SSL 25, 578, 587, amb SSL/TLS 465

Passos a seguir per a l'autoconfiguració del teu compte.

1.- Si inicies l'aplicació Outlook per primera vegada es mostrarà el quadre de diàleg que adjuntem en la captura de pantalla per a afegir un compte. En el cas que no sigui la primera vegada, dirigeix-te a l'apartat Archivo i prémer en l'opció +Agregar cuenta. A continuació, has d'introduir el compte de correu que vols configurar i prémer Conectar.

2.- Introdueix la contrasenya del compte de correu i prem Conectar.

3.- És molt probable que t'aparegui el següent missatge per duplicat, prem les dues vegades.

4.- En aquest pas t'indicarà que el compte s'ha agregat correctament. Prem Hecho i el teu compte de correu quedarà configurada en el teu gestor de correu Outlook 365.

Opcions per modificar un compte de correu (en Windows)

1.- Accedeix al Panell de control de Windows, prem en la icona Mail (outlook 2016) i entra en l'opció Cuentas de correu electrónico. Una vegada dins de "Configuración de la cuenta" selecciona el compte que vols modificar i prem Canviar.

2.- En la següent pantalla podràs modificar la configuració dels servidors IMAP, POP i SMTP. Per a realitzar més modificacions en la configuració del compte prem Más configuraciones.

3.- En "Más configuraciones" estan les pestanyes General, Servidor de salida i Avanzadas, on podràs modificar des del nom que es mostra en enviar correus fins a opcions avançades com els ports dels servidors IMAP i SMTP.

4.- Fetes les modificacions prem Aceptar i Siguiente.