En el llistat bàsic dels serveis,  podem organitzar els nostres productes creant carpetes per agrupar-los segons les nostres necessitats.

A continuació expliquem el seu funcionament.

Crear carpetes

Comencem creant una carpeta nova. Per crear una carpeta polsem a la icona "Crear carpeta".

La següent finestres ens preguntarà el nom que li volem posar a la carpeta.

Introduïm el nom de la carpeta i polsem "Crear carpeta".

Moure productes dins de carpetes

Una vegada estigui creada la carpeta, ens apareixerà a la part superior del llistat de productes.

Aleshores, si polsem sobre un producte, el podrem arrossegar i guardar dins de la carpeta creada.

Al arrossegar, podrem guardar el producte a la carpeta creada o, també, en podrem crear una de nova.

Quan deixem d'arrossegar, ens apareixerà el missatge de confirmació.

Amb el producte guardat dins de la carpeta, a la vista principal, podem veure quins productes són els que estan guardats dins de carpetes.

En aquest exemple, veiem que el domini example.com es troba dins la carpeta Projecte_1.

Treure productes de carpetes

Si volem treure un producte que es troba dins d'una carpeta, accedim a dins i polsem la icona per treure el producte de la carpeta a la part dreta de la pantalla.

Eliminar o editar carpetes

Si volem eliminar o editar una carpeta, h podem fer polsant el el menú de la icona de la carpeta i se'ns mostraran les diferents opcions.

Si volem eliminar la carpeta ens demanarà la confirmació.

Si polsem "Acceptar" s'eliminarà la carpeta.

És important recordar que la gestió de carpetes no elimina cap producte.

Crear, editar o eliminar carpetes no afecta al funcionament dels dominis i allotjaments que tinguem contractats.