Quan accedim al nostre Panell de control a CDmon, accedim al llistat básic de serveis.

En aquest llistat apareixen els serveis contractats:

• Gestió més fàcil i ràpida.
  • Esquema de colors per identificar fàcilment els serveis contractats.
  • Enllaços directes a les accions més freqüents.
  • Organització per carpetes

Opcions de domini contractat

En el desplegable de dominis podrem observar els següents enllaços:

• Gestionar domini: Accés a la pàgina principal de gestió de dominis, on podrà realitzar diferents; configuracions, operacions i gestió del domini.
  • Modificar dades de contacte: Accés a la pàgina de modificació dels contactes del domini; Titular, Administratiu, Tècnic i Pagament.
  • Configuració servidors DNS: Accés a la pàgina on podrà modificar els servidors DNS assignats al domini.

Opcions de hosting contractat

En el desplegable de hosting observarem els següents enllaços:

• Gestionar hosting: Accés a la pàgina principal per a la gestió del seu allotjament.
  • Restaurar còpia de seguretat: Accés a la pàgina principal per realitzar restauracions de còpies de seguretat
  • Configurar PHP: Accés a la configuració de diferents paràmetres de PHP com; versió de PHP, temps d'execució, memòria limiti, etc.
  • Certificats SSL: Accés per obtenir un certificat SSL, tant de pagament com el nostre certificat gratuït Let's Encrypt.

Opcions de hosting amb correu contractat

En el desplegable de correu veurem el següent enllaç:

Opcions de DNS

En el desplegable de DNS trobarem els següents enllaços:

• Gestionar redireccions: Accés a la pàgina principal per configurar els diferents tipus de registres (A, CNAME, MX, TXT, etc) i redireccions.
  • Gestionar pàgina de pàrquing: Accés a la pàgina de configuració on podrem afegir una pàgina de pàrquing.