Un Registre AAAA es molt similar al registre A: ambdós s'utilitzen per apuntar un hostname a una direcció IP. La principal diferència es troba en que el registres A s'utilitzen per emmagatzemar direccions IPv4 (P. ex: 43 .16 .60 .60);

en canvi, els registres AAAA son per direccions IPv6 (128 bits)(P. ex: 2001 :db8 :a0b :12f0::1)(Sense espais entre numero i punts)

Per fer una redirecció per IPv6 has d'accedir a la gestió del DNS del domini que vols gestionar. Per això, cal accedir a gestionar DNS des del "Llistat bàsic de serveis" del panell de control.

1.- Afegir registre

En el llistat de "Registres DNS" prem en Nou registre i en "Tipus de registre" escull l'opció tipus AAAA.

Indica el subdomini, la IP de destinació en format IPv6 i desa el registre.

Si únicament vols la redirecció per IP en el registre principal, o bé únicament en les www selecciona Només un subdomini.

També pots seleccionar l'opció de Subdominis no definits.

2.- Propagació
Ja tens la redirecció IPv6 preparada. Ara, únicament has d'esperar que es propaguin els canvis, una acció que pot trigar uns cinc minuts aproximadament.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.