Per eliminar tot el contingut de la carpeta web allotjada al servidor, hem de seguir els següents passos:

Accedim a la pàgina http://cdmon.com i un cop es carregui, entrem al Panell de control.

Un cop dins, accedim a la pestanya "Llistat Hostings" i se'ns mostren els serveis contractats. Escollim l'allotjament del qual volem esborrar el contingut web i premem "Gestionar".

A la pàgina de Gestionar allotjament se'ns mostren totes les icones per administrar l'allotjament. Accedim a la línia de "Servidor" i seleccionem la icona "Informació de l'allotjament".

A Informació de l'allotjament, tenim diverses informacions i accions per realitzar sobre la gestió del hosting. Premerem l'opció "Reset" per eliminar tot el contingut web.

Finalment, premem "Acceptar" per esborrar el contingut web, amb l'avís que s'esborrarà el contingut sense poder recuperar-lo.

image