Exportació des de Thunderbird:

Per a les noves versions no hi ha una opció instal·lada a Thunderbird per exportar a fora el correu, cal instal·lar l'extensió https://web.archive.org/web/20210622042010/https://freeshell.de/~kaosmos/mboximport-en.html

Per afegir l'extensió al Thunderbird, hem d'obrir el gestor, anar al menú ''Eines'', ''Complements''.

.

En aquesta pàgina, polsem la icona d'eines situada a la part superior dreta i seleccionem l'opció de "Instal·lar complement des del fitxer"

Seleccionem el complement que hem descarregat i seleccionem el botó ''Instal·lar ara''.

Un cop instal·lada i col·locada dins del Thunderbird al panell de ''Eines'' ja ens sortirà l'opció de ''Exportar tots els missatges de la carpeta en format EML''.

Li indicarem quines carpetes volem desar i on perquè comenci l'exportació.

Importació de Thunderbird

Ens situem al menú de la part superior i obrim el menú d''Eines''

Seleccionem l'opció de ''Importar fitxer eml''.

Busquem la carpeta on hem desat l'exportació.

Seleccionem la carpeta o fitxers que volem importar i seleccionem el tipus de còpia que hem fet.

Comença la importació.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres.