Exportació des de Outlook:

Obrim el programa Outlook i accedim a la part superior esquerra on apareix Fitxer.

Obrim el desplegable i seleccionem l'opció ''Importar i exportar''

A l'assistent que se'ns obre, el que realitzarem primerament és l'exportació del correu, per a això seleccionem l'opció de ''Exporta a un arxiu''.

image

A continuació, el tipus d'arxiu a crear serà la primera opció (Arxiu de carpetes personals .pst)

Després seleccionarem de què volem fer una còpia de seguretat, d'alguna carpeta especifica o bé de la bústia completa i les seves subcarpetes.

image

Seleccionem a on volem emmagatzemar la còpia que estem realitzant i en les Opcions escollim ''Substituir duplicats amb els elements exportats''.

Un cop premem el botó ''d'Acabament'', començarà l'exportació que hem configurat cap al arxiu.

(No es recomanable afegir una contrasenya a l'arxiu.)

Importació des de Outlook:

Per importar un arxiu .pst a Outlook anem a la part superior esquerra on posa ''Arxiu''.

Obrim el desplegable i seleccionem l'opció ''d'Importar i exportar.''

A l'assistent que se'ns obre, el que realitzarem és la importació del correu, cap a dins del compte de correu electrònic configurat de zero, recuperació de algun correu ... Per a això seleccionem l'opció de ''Importa d'un altre programa o arxiu''.

image

A la selecció del tipus de fitxer que anem a importar seleccionem ''l'Arxiu de carpetes personals .pst''.

Al botó ''d'Examinar'' busquem on està emmagatzemat l'arxiu .pst que hem realitzar quan hem fet la còpia de seguretat, deixem també la primera opció ''Fitxer de dades de l'Outlook (.pst)''.

image

Ara ens demana indicar cap a on volem restaurar la còpia. Seleccionarem la safata de la bústia que ens interessi. Deixem la resta d'opcions igual.

image

Comencem la importació del correu cap a dins de la nova bústia o la recuperació de algun correu perdut.