Des del Panell de Control tenim la possibilitat de realitzar una importació massiva de comptes de correu electrònic. Per poder fer-ho, hem de realitzar els següents passos.

1.- Accedir al Panell de control

Accedim a www.cdmon.com i a la part superior dreta trobem l'accés a l'àrea d'usuari, on hem de validar-nos per accedir als productes contractats a CDmon.

2.- Entrar a la gestió de correu de l'allotjament

Una vegada ens situem en el Llistat bàsic de serveis, hem d'accedir a la Gestió del correu del domini on realitzarem l'operació d'importació de comptes.

3.- Accés a l'enllaç per començar la importació de comptes de correus electrònics en mode massiu

Un cop accedim a la gestió dels comptes de correu electrònic ens situem sobre l'enllaç de Creació massiva.

4.- Descarregar plantilla CSV

Una vegada estem dins, hem de realitzar la importació de comptes. Cal seguir la plantilla que oferim perquè la importació sigui correcta.

Automàticament, comença la descàrrega de l'arxiu plantilla.csv, que podem obrir amb programes com Open Office Calc, Microsoft Office Excel...

5.- Completar l'arxiu .csv amb les dades

Una vegada decidim quin programa utilitzar, en ser un tipus .csv, cliquem Continuar a la pantalla que se'ns mostra perquè comenci la importació de l'arxiu descarregat. Un cop finalitzada, se'ns mostra la plantilla amb un exemple que haurem de seguir perquè la importació dels comptes no generi un error.

* Columna A: Compte de correu electrònic que importem al nou domini

* Columna B: Contrasenya del compte de correu electrònic que estem tramitant

* Columna C: Capacitat que té la bústia total del servidor antic, no pot superar els 2 GB amb un compte del tipus bàsic i 10 GB amb comptes del tipus Premium

Una vegada col·locades els comptes de correu amb la seva informació necessària, guardem l'arxiu en un lloc de fàcil accés.

6.- Selecció del document .csv

Un cop creat el csv, hem de seleccionar el botó Tria un fitxer i seleccionar la ruta on hem guardat l'arxiu .csv.

Utilitzem el botó verd de Crear comptes, i es començarà a realitzar la importació dels comptes que hem configurat dins de l'arxiu .csv.

7.- Verificació dels comptes

Un cop finalitzada la importació, rebrem un correu electrònic al nostre compte on rebrem la informació dels avisos de serveis. Un cop rebut aquest missatge de correu electrònic observem que tindrem el compte de correu ja creat i podrem ja començar a utilitzar-lo.