L'àlies de correu ens permet crear comptes alternatius de recepció de correu asociats al compte principal. Encara tenint un únic compte de correu configurat (email@example.com), podem disposar d'altres comptes de destí

(alias1@example.com, alias2@example.com, etc.) que entreguin mails al compte principal.

En canvi, les redireccions permeten que el correu que es rep a un compte de CDmon sigui rebut també a un o més comptes interns o externs al domini, com per exemple Gmail, Yahoo, Hotmail, etc.

En aquest tutorial expliquem el procés per crear tants àlies com redireccions.

1. Gestió del correu de l'allotjament

Accedim a l'apartat "Gestionar email" des del Llistat bàsic de serveis.

2. Configuració del compte de correu

Fem clic a l'enllaç "Redireccions" del compte de correu que volem gestionar.

Accedim al següent panell de configuració:

3. Afegir àlies

Accedim al link "Crear àliesas", i dins d'aquest apartat afegim quin volem crear, escollim el compte de destí i fem clic al botó "Crear àlies".

4. Afegir redireccions

Accedim al link “Crear redireccions”, i escollim l'opció corresponent: "Compte origen sense bústia" o "Compte origen amb bústia", segons el cas.

• Compte origen sense bústia

Hem d'introduir el compte origen on volem crear la redirecció i el compte destí on volem dirigir el correu. Fem clic a "Crear redirecció" per guardar els canvis.

• Compte origen amb bústia

Hem d'escollir el compte origen on volem crear la redirecció i després introduir el compte (o comptes) de destí on volem dirigir el correu. Per afegir més d'un compte destí, fem clic a l'opció "+ Afegir nou servidor" per configurar les
que necessitem. També podem guardar una còpia dels correus del compte de CDmon que va escollir o només entregar directament els mails al compte (o comptes) de destí indicats si seleccionem l'opció "Redirecció amb còpia?".

Fem clic a "Crear redirecció" per guardar els canvis.