De vegades el nostre WordPress pot fer un ús excessiu de l'admin-ajax.php fent un gran consum dels recursos disponibles al servidor i sobrecarregant-lo.

El fitxer ve per defecte a la nostra instal·lació de WordPress en formar part del core i la seva funció és la de permetre la comunicació a través de peticions d'AJAX gràcies a l'API Heartbeat de WordPress. Per exemple, permet la comunicació entre alguns plugins, temes, l'autoguardat d'entrades i pàgines, etc.

En regles generals això no hauria d'afectar el rendiment de la nostra instal·lació, però quan s'instal·len connectors addicionals i el tema es pot ajuntar amb les visites a la nostra web i generar sol·licituds en intervals de pocs segons.

La nostra recomanació és limitar aquestes connexions perquè no siguin tan consecutives i deixar un marge de temps entre elles. Per això podem instal·lar el plugin Heartbeat Control .

Per això, heu d'anar fins a Plugins i Afegir nou :

Seguidament, a la barra de cerca, heu de cercar el plugin Heartbeat Control tal com mostrem:

Un cop instal·lat el plugin podem accedir a Ajustos > Control de Hearbeat :

I marquem que limiti el Heartbeat a tota la web menys a les pagines per editar posts ia més que el limiti a 60 segons, tal com marca la imatge a continuació: