Quan modifiquem el lloc de la nostra instal·lació de WordPress, la web ens carrega de manera incorrecta, no carrega la plantilla ni la fulla d'estils, no es pot accedir a l'administrador, etc.

Això és perquè, en el moment d'installar el nostre WordPress, es queda registrada la ruta actual.

Per a modificar les rutes hem  de gestionar la base de dades de la instal·lació de WordPress de la següent manera:

Accedim al phpMyAdmin del nostre allotjament.

http://domini.com/phpMyAdmin (modifiquem domini.com pel nostre domini)

Un cop dins, seleccionem la base de dades de la nostra instal·lació, en cas de tenir una base de dades ja s'autoselecciona.

Entrem a la taula de "wp_options".

Editem el camp "siteurl", normalment es troba a la plana 1 amb el valor (columna "option_id") 1 o 3:

També editem el camp "home", normalment es troba a la plana 1 amb el valor (columna "option_id") 1 o 2:

Un cop hem fet els canvis, guardem.

En algunes ocasions les imatges de la carpeta "uploads" no s'indexen correctament i, en cas de no visualitzar-les correctament, pot instal·lar-se el plugin "Search and Replace" o el Duplicator per corregir la ruta de les imatges.

És possible que, un cop realitzats els canvis, continuem visualitzant la web igual, això és perquè estem visualitzant el contingut amb la "caché" emmagatzemada en el nostre navegador. Per a resoldre-ho tan sols hem d'esborrar la "caché" del navegador. Per realitzar-ho, el més senzill és clicar simultàniament les tecles "Ctrl+F5". Això ens hauria de permetre veure la web correctament.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres.