Podem exportar els posts i comentaris del nostre blog a Blogger a un allotjament de CDmon en el que tinguem instal·lat un WordPress.

Per això, una vegada contractat un allotjament que disposi de PHP i MySQL, haurem d'instal·lar el WordPress manualment (podem realitzar la descàrrega a "es.wordpress.org"), o bé, instal·lar-lo automàticament amb les eines proporcionades en el Panell de control de l'allotjament.

1.-Instal·lació  Blogger Importer

Iniciem sessió en el WordPress (domini.com/wp-admin):

A continuació, seleccionem l'opció "Eines" i cliquem a "Importa". Ens apareix un llistat de sistemes dels quals es pot importar el contingut. Cliquem damunt "Blogger", tal com es mostra a la següent imatge:

Ens apareix una nova finestra per instal·lar el plugin d'importació. Cliquem a "Instal·lar ara" per iniciar la instal·lació. Hem de prémer sobre el botó "Activar Plugin i Comenzar Importación", i s'instal·larà el complement.

2.-Importació Blogger

Una vegada instal·lat, iniciem la importació clicant el botó "Autorizar".

Immediatament ens redirigeix cap a una web de Google, on hem de clicar "Conceder Acceso" per permetre la importació.

Una vegada finalitzat el procés tindrem el seu blog importat al nou WordPress.