En el Panell de control de cdmon, pots executar scripts SQL que permeten importar dades MySQ a bases de dades, directament al servidor MySQL. Pots trobar l'eina al propi Panell de control de l'allotjament.

Per executar un script MySQL, primer l'has de pujar via FTP a la carpeta "/backup_db" que trobaràs a l'arrel de l'allotjament, al mateix nivell que la carpeta "/web".

Un cop pujat l'script, ja pots procedir a la seva execució. Per fer-ho, entra a la gestió de l'allotjament i fes clic al botó MySQL en l'apartat "Bases de dades".

Un cop dins, trobaràs el menú de gestió anomenat "Execució d'scripts SQL", on has d'omplir una sèrie de dades.

Els camps fan referència al següent:

• Base de dades: selecciona la base de dades destí que has creat prèviament.
  • Codificació: pots seleccionar UT8 o LATIN1, segons la codificació del servidor d'on provingui.
  • Fitxer: el nom del fitxer que desitges carregar a la base de dades.
  • Està comprimit amb: si el fitxer es troba comprimit, has de seleccionar entre GZIP, ZIP o RAR.

Un cop emplenades les dades prem Executar per iniciar el procés.

Quan finalitzi el procés rebràs un correu que indicarà si l'execució s'ha realitzat correctament.