Per motius de gestió de la nostra pàgina, és possible que tinguem configurats sistemes externs a l'allotjament que necessitin accedir a la base de dades de la pàgina per realitzar modificacions o manteniments. Per poder realitzar aquestes connexions externes, és necessari activar l'accés extern des del Panell de control de CDmon.

Per activar l'accés extern, hem d'accedir a la gestió del nostre allotjament i fer clic a la icona "Usuaris MySQL"

Un cop dins, tant sols serà necessari prémer el botó de la secció "Accés extern" .

Un cop actiu l'accés extern, ja podem connectar a les bases de dades de l'allotjament de forma externa fent servir les dades de l'usuari de MySQL i el port 3306.