En el cas de voler veure, modificar o eliminar dades de la nostra base de dades, el millor és accedir a través del phpMyAdmin.

PhpMyAdmin és un gestor de bases de dades a través del navegador d'Internet. Pots accedir a través del Panell de control de l'allotjament, per accedir necessites les dades d'accés de MySQL.

Les dades d'accés MySQL els trobaràs en el resum de dades a l'inici de la pantalla de la gestió de l'allotjament, en Informació de l'allotjament.

Una vegada tinguis les dades d'usuari i contrasenya de MySQL, podràs accedir a phpMyAdmin des de la icona Accedir bases de dades (phpMyAdmin) de la secció "Bases de dades".

Quan premis l'opció Accedir bases de dades (phpMyAdmin), accediràs a la següent pantalla, on et demanarà l'usuari MySQLcontrasenya MySQL i per seguretat has d'introduir el Captcha. Una vegada introduïdes correctament les dades, accediràs a phpMyAdmin.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.