Des del Panell de control de cdmon tens la possibilitat d'activar o desactivar el servei antispam per als comptes de correu. Per fer-ho has de realitzar els següents passos.

1.- Accedir al gestió de l'allotjament

Accedeix al teu panell de control de cdmon amb el teu usuari i contrasenya, i una vegada dins, en el "Llistat bàsic de serveis" prem l'opció Hosting (en aquest exemple Hosting Sènior) per a accedir a la gestió d'allotjament.

En la pantalla "Gestionar allotjament", has de desplaçar-te fins a l'apartat "Correu electrònic" i prémer en l'opció Antivirus/Antispam.

3.-Activar l'antispam

Per activar l'antispam modifica la primera opció Estat del filtre, de "Desactivat" a "Actiu". Un cop activat el servei, apareixeran dues opcions White List i Black List.

La White List permet afegir 50 comptes de correu o noms de domini a una llista blanca. Tots els comptes o dominis que estiguin anotats en aquesta llista, no es bloquejaran si es rep un correu i el servidor detecta que pot tractar-se de correu SPAM.

La Black List permet afegir 50 comptes de correu o noms de domini a una llista negra. Tots els comptes o dominis que estiguin anotats en aquesta llista es bloquejaran, i els correus procedents d'aquests no es lliuraran als destinataris.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.