Des del Panell de control de cdmon tens la possibilitat d'activar o desactivar el servei antivirus per als comptes de correu. Per fer-ho has de realitzar els següents passos.

1.- Accedir al gestió de l'allotjament

Accedeix al teu panell de control de cdmon amb el teu usuari i contrasenya, i una vegada dins, en el "Llistat bàsic de serveis" prem l'opció Hosting (en aquest exemple Hosting Sènior) per a accedir a la gestió d'allotjament.

En la pantalla "Gestionar allotjament", has de desplaçar-te fins a l'apartat "Correu electrònic" i prémer en l'opció Antivirus/Antispam.

2.- Activar l'antivirus del correu

Per activar l'antivirus, modifica la primera opció Estat del filtre de "Desactivat" a "Actiu". La segona opció "Enviar un avís", et permet seleccionar entre quatre possibles opcions per a l'avís que es genera quan es detecta un virus en algun correu rebut.

• Al meu i a qui ho envia: genera un avís enviant un correu tant a l'emissor com al receptor del missatge, on s'indica que el correu enviat i rebut conté un virus.
  • Només al destinatari: envia al destinatari el missatge desinfectat i amb l'avís que el missatge contenia virus.
  • Només a qui ho envia: envia un correu a l'emissor del correu indicant que el missatge que ha enviat està infectat.
  • No s'envia a ningú: no es genera cap avís i s'elimina completament el correu que conté l'arxiu infectat.

Per desar els canvis prem l'opció Guardar canvis.

En tots els casos si es detecta un arxiu adjunt infectat, s'elimina automàticament. Si selecciones alguna de les tres primeres opcions "A mi i a qui ho envia", "Només al destinatari" i "Només a qui ho envia", s'elimina l'adjunt i es lliura el cos del missatge, que afegeix un text on s'indica que el correu conté un virus i que aquest ha estat eliminat.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.