Accedint a Roundcube pots modificar la contrasenya del compte de correu sense necessitat d'accedir al Panell de control de cdmon. Per fer-ho has de realitzar els següents passos:

1.-Accés al Webmail Roundcube

Per accedir a Roundcube has d'introduir el subdomini "correoweb" en l'URL del navegador, seguit del nom del teu domini (ex. correoweb.example.org).

En accedir a RoundCube has d'introduir els camps "Nome d'usuari" (compte de correu que vols gestionar) i "Contrasenya" (contrasenya del compte), i prémer en Entra.

2.-Modificar la contrasenya

Una vegada inicies la sessió en RoundCube, accedeix a l'apartat de Configuració i en la part esquerra de la pantalla trobaràs els apartats de configuració de RoundCube. Per modificar la contrasenya prem en l'opció Contrasenya.

En aquest apartat has d'indicar la contrasenya actual del compte de correu i la nova contrasenya per duplicat. Per finalitzar i confirmar el canvi, selecciona l'opció Desa. Des d'aquest moment per accedir al compte has d'utilitzar la nova contrasenya.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.