A CDmon tenim l'opció de configurar el nostre compte de correu electrònic en diferents gestors. En aquest tutorial expliquem com configurar-lo en un dispositiu Windows Phone 8.

A la següent configuració, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Accedim al terminal i premem sobre l'opció "Configuració".

A la següent pantalla d'opcions de sistema, premem "Correu i comptes".

Tot seguit premem "Afegeix un compte".

A continuació, veiem els diferents tipus de comptes que podem configurar al dispositiu. En aquest cas, premem "Un altre compte".

2.-Dades principals del compte

Introduïm el nom del compte de correu i la contrasenya. Després de diversos intents de connexió apareix l'opció d'"avançada" i la premem.

A la pantalla d'Opcions avançades seleccionem l'opció "Correu d'Internet".

Ara, omplim les dades sol·licitades. El nom complet del compte de correu, el nom de l'usuari a mostrar, el servidor de correu entrant, el tipus de compte, el nom del compte de correu en el camp de "Nom d'usuari" i la clau del compte.

Finalment indiquem el servidor de sortida a l'apartat "Servidor de correu sortint (SMTP)", marquem les dues opcions "El servidor sortint necessita autenticació" i "Utilitzar el mateix nom d'usuari i contrasenya per enviar correu", premem sobre "configuració avançada" i comprovem que les opcions SSL estan desactivades.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres.