En aquest article expliquem com podem configurar un compte de correu ja creat a CDmon a Windows 8 de forma fàcil i ràpida.

A la següent configuració, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Per configurar el correu electrònic a Windows 8, comencem obrint el gestor de Correu. El localitzem ràpidament introduint "Correu" a la pantalla d'inici de Windows 8.

Si és la primera vegada que obrim l'aplicació, hem de configurar un compte de Microsoft (Outlook.com, Yahoo! o Gmail), tal com veiem a la imatge inferior. Fem clic a "Desa" per entrar en el compte.

Un cop dins del compte que acabem de configurar, anem a la part superior dreta de la pantalla, per mostrar la barra lateral amb les opcions i seleccionar "Configuració".

Premem a l'apartat "Comptes" i seleccionem "Afegir un compte".

En el llistat del tipus de compte, seleccionem "Un altre compte".

Ara ens apareix el tipus de protocol que volem utilitzar per a la recepció de missatges, seleccionem POP o IMAP, depenent del tipus de configuració que desitgem. En aquest exemple utilitzem IMAP.

2.-Dades principals del compte

Especifiquem el nom del compte de correu en els apartats de "Direcció de correu electrònic" i "Nom d'usuari", la clau del compte de correu, el servidor d'entrada i sortida amb els ports de connexió que indica la imatge i marquem les opcions "El servidor sortint requereix autenticació" i "Utilitza el mateix nom d'usuari i contrasenya per enviar i rebre correu electrònic". Finalment seleccionem "Connectar" i ja tenim el nostre compte de CDmon configurat en el gestor de correu de Windows 8.

Per més informació, podeu contactar amb nosaltres.