En aquest article expliquem com podem configurar un compte de correu ja creat a CDmon a Windows Live Mail, amb el sistema operatiu Windows Vista, de forma fàcil i ràpida.

A la següent configuració, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Iniciem Windows Live Mail prement "Inici", "Programes" i "Windows Mail". Ens adrecem al menú superior i seleccionem "Eines" i "Comptes".

Per crear un nou compte premem "Afegeix".

Ara procedim a crear un nou compte de correu electrònic.

2.-Dades principals del compte

El primer pas és introduir un nom, que és el que es mostra als destinataris del correu.

A la següent pantalla introduïm el correu que es mostra al destinatari per respondre els correus.

Arribats a aquest punt indiquem el tipus de servidor de correu entrant, IMAP o POP i el servidor de correu sortint, SMTP. Per a aquest cas, és imap.example.com i smtp.example.com, marquem la casella "El meu servidor de sortida requereix autenticació".

Introduïm el nom del compte de correu i la contrasenya que tenim assignats per aquest compte.

Finalment, tenim l'opció de descarregar el correu. Seleccionem aquesta opció i acabem el procés.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres.