A CDmon tenim l'opció de configurar el nostre compte de correu en diferents gestors. Ara expliquem com fer-ho per a Outlook express.

A la següent configuració, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Comencem obrint l'Outlook i prement "Inici", "Programes" i "Outlook Express".

Un cop tinguem obert l'Outlook, ens adrecem al menú superior i seleccionem "Eines" i "Comptes".

Ara seleccionem "Afegir" i marquem "Correu".

2.-Dades principals del compte
Quan creem un compte, ens surt un assistent per a la creació, el primer pas és introduir-hi un nom. Aquest nom es mostra als destinataris del correu.

Quan premem el botó "Següent" ens demana l'adreça que es mostra al destinatari per respondre els correus.

En aquest punt, ens demana les dades del servidor de sortida i del servidor d'entrada.

En el següent pas especifiquem les dades del correu, introduïm el nom d'usuari i la contrasenya del compte.

Comprovem si s'ha afegit satisfactòriament el compte de correu a la llista de comptes.

3.-Opcions avançades del compte de correu
Ara passem a configurar el compte per poder enviar correus. Per fer-ho premem dues vegades seguides sobre el nom del compte. A la pestanya de "General" és on configurem el nom del compte i l'adreça de correu electrònic.

Premem l'etiqueta "Servidors" i configurem el servidor d'entrada, sortida, nom d'usuari i clau. Seguidament cliquem sobre "Configuració" i marquem l'opció "Utilitzar la mateixa configuració que el servidor de correu entrant", acceptem i finalitzem la configuració.