Si disposes d'un compte de correu de cdmon, pots configurar-lo a Hotmail (Outlook Live) en quatre passos.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

 

1.- Configuració del compte

El primer pas és accedir a Hotmail (Outlook Live) per mitjà d'algun compte ja existent. Fes clic en la icona Configuració i prem en l'opció Mostra tota la configuració de l'Outlook.



Una vegada dins, prem en l'apartat Correu > Sincronització de correu i dins d'aquest, prem en l'opció Altres comptes de correu.


 

En aquest apartat has d'indicar el nom per a aquest compte, la direcció concreta del compte i la contrasenya. També has d'indicar on guardar els correus rebuts, en una carpeta nova o ja existent. Una vegada emplenat els apartats i triat la carpeta, prem en l'opció D'acord.


 

Tornaràs a la pàgina "Sincronització del correu" on s'ha d'accedir a la configuració del compte prement en la icona del llapis.

 


En la pàgina "Edició del compte connectat" s'han de comprobar i emplenar els següents apartats:

  • Nom de visualització: és el nom que vols que es mostri en enviar correu.
  • Nom d'usuari: és el compte de correu complet.
  • Contrasenya: has d'indicar la contrasenya de compte de correu.
  • Servidor d'entrada (IMAP): comprovar o modificar en cas necessari que el servidor és; imap.elteudomini.com.
  • Port del servidro d'entrada: ha de ser el 143.
  • Autenticació: has d'indicar "Basic".
  • Xifratge: has d0indicar que no tingui xifrat (none).
  • Servidor de sortida (SMTP): es smtp. més el  nom del teu domini (smtp.elteudomini).
  • Port del servidor de sortida: has d'indicar que el port és el 25.



Una vegada comprovats i emplenats, prem Guardar.


El compte ja està configurada. Si et dirigeixes a la safata d'entrada, pots veure que s'ha creat el compte de correu amb les seves carpetes corresponents. Indicar que la carpeta de "Elements enviats" és comú per als comptes.


 

2.- Eliminar el compte

Per a eliminar la configuració del compte, accedeix a l'apartat "Configuració" i dins d'aquest prem a Mostra tota la configuració de l'Outlook.


 

Una vegada dins, prem en l'apartat Correu > Sincronització del correu i dins d'aquest, prem en l'opció Altres comptes de correu, on has de prémer en la icona de la paperera per a eliminar el compte. Una vegada eliminada prem a Desa.

 


Podràs observar que el compte continua apareixent en el llistat de bústies, això és perquè guarda l'historial del compte. Per tant, si vols eliminar tot el referent al compte, has d'eliminar les carpetes. Per a això prem amb el botó dret del ratolí sobre el compte de correu i tria l'opció Suprimeix la carpeta.



 

 

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.