Outlook 2011 per MAC permet configurar el compte de CDmon indicant les dades de servidor i dades del compte de correu.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.- Configuració prèvia del compte

Iniciem Outlook i accedim a l'apartat "Herramientas" i "Cuentas". Seleccionem l'opció "Cuenta de correo electrónico" i s'inicia el procés de configuració.

2.- Dades principals del compte

En el primer apartat hem d'indicar el compte de correu i, al introduir la contrasenya, es despleguen de manera automàtica les opcions avançades del compte. Aquí especifiquem el nom d'usuari del compte, el tipus de compte, IMAP o POP, i els servidors d'entrada i sortida.

Hem de marcar les opcions "Anular puerto predeterminado" i introduir els ports concrets per als servidors d'entrada (IMAP - 143, PO3 - 110) i sortida (SMTP - 578). Per confirmar els canvis premem "Agregar cuenta".

3.- Opcions avançades del compte de correu

Un cop agregada el compte hem de modificar la validació del servidor SMTP. Per a això accedim a "Más opciones".

Dins de la configuració del servidor SMTP seleccionem com a tipus d'autenticació "Nombre de usuario y contraseña", anotem el compte de correu complet a l'apartat "Nombre de usuario", la clau del compte a l'apartat "Contraseña" i premem "Aceptar" per guardar els canvis.

Després d'acceptar, el nostre compte queda configurat correctament.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres.