Outlook 2011 per MAC permet configurar el compte de cdmon indicant les dades de servidor i dades del compte de correu.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.- Configuració prèvia del compte
Inicia Outlook i accedeix a l'apartat Herramientas i Cuentas. Selecciona l'opció Cuenta de correo electrónico i s'inicia el procés de configuració.

2.- Dades principals del compte
En el primer apartat has d'indicar el compte de correu i, al introduir la contrasenya, es despleguen de manera automàtica les opcions avançades del compte. Aquí has d'especificar el nom d'usuari del compte, el tipus de compte, IMAP o POP, i els servidors d'entrada i sortida.

Has de marcar les opcions "Anular puerto predeterminado" i introduir els ports concrets per als servidors d'entrada (IMAP - 143, PO3 - 110) i sortida (SMTP - 578). Per confirmar els canvis prem Agregar cuenta.

3.- Opcions avançades del compte de correu
Un cop agregada el compte has de modificar la validació del servidor SMTP. Per a això accedeix a Más opciones.

Dins de la configuració del servidor SMTP selecciona com a tipus d'autenticació "Nombre de usuario y contraseña", introdueix el compte de correu complet a l'apartat "Nombre de usuario", la clau del compte a l'apartat "Contraseña" i prem Aceptar per guardar els canvis.

Després d'acceptar, el teu compte queda configurat correctament.

Per a qualsevol consulta pots contactar amb nosaltres.