A cdmon tens l'opció de configurar el teu compte de correu electrònic a diferents gestors. En aquest tutorial pots veure com configurar-lo en un dispositiu Android

Tot seguit expliquem com crear un compte de correu nou. També tenim l'opció de modificar un compte de correu ja existent.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Per configurar el correu electrònic en un dispositiu Android, selecciona "Ajustes"', seguidament en el cercador hem de posar "correo" per començar amb la configuració.

Un cop dins, hem d'anar a el cercador i posar "Correo", i prémer sobre l'emoticona de la nostra aplicació de correu per defecte d'Android.

Seguidament, haurem de donar-li a "añadir cuenta".

A l'iniciar el procés d'afegir compte, la primera dada que ens sol·licita és el tipus de compte a configurar, que en el nostre cas seleccionarem "Otro"

Ara hem d'introduir el nom d'usuari (compte de correu completa) i la seva respectiva contrasenya:

2.-Dades principals del compte

A continuació configura el servidor d'entrada i el port tal com es mostra en la següent imatge.

Ara configura el servidor de sortida SMTP i el port tal com es mostra a la imatge:

Un cop configurat el compte de correu, configura les següents opcions que poden variar segons les teves preferències.

Finalment ja tenim el compte de correu configurada en l'aplicació de correu d'Android

Modificar un compte de correu existent

Per accedir a un compte de correu electrònic i poder modificar la seva configuració, hem d'anar a la gestió de l'aplicació de correu des de Ajustes.

Seguidament ens apareixen els comptes de correu que té configurades en l'aplicació de Correu, hem de seleccionar la qual volem modificar:

Hem d'anar fins a l'apartat de "Ajustes Avanzados" i des d'aquí podrem modificar els paràmetres d'entrada i sortida del compte:

Configuració d'entrada:

Configuració de sortida:

Per a qualsevol consulta pots contactar amb nosaltres.