A cdmon tens l'opció de configurar el teu compte de correu electrònic a diferents gestors. En aquest tutorial pots veure com configurar-lo en un dispositiu Android

Tot seguit expliquem com crear un compte de correu nou. També tenim l'opció de modificar un compte de correu ja existent.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Per configurar el correu electrònic en un dispositiu Android, selecciona "Emai"', indica l'adreça i la contrasenya del teu compte de correu i prem Configuració manual.

Ara escull el tipus de compte. A cdmon oferim accés al correu electrònic per IMAP i POP3. En aquest tutorial configurem IMAP.

2.-Dades principals del compte

A continuació configura el servidor d'entrada, el port i premem Següent.

El següent pas és la configuració del servidor d'enviament i el port.

Important: Si tens el domini registrat a cdmon i assignats els DNS de cdmon i vols que el teu correu sortint (SMTP) vagi xifrat (SSL), has de modificar el port SMTP al 465 i marcar l'opció "Tipus de seguretat" has de marcar "SSL/TLS".

Una vegada configurat el compte de correu, estableix les següents opcions que poden variar segons les teves preferències.

Finalment, indica el nom que vols que aparegui quan envies els correus.

Modificar un compte de correu existent

Per accedir a un compte de correu electrònic i poder modificar la seva configuració, premem sobre la icona Correu.

A continuació premem sobre la icona Opcions.

En menú desplegable selecciona Configuració.

Mostra un llistat dels comptes de correu que tens configurats en el dispositiu. Selecciona el que vola modificar prement sobre el nom del compte.

En les següents dues imatges pots veure com el dispositiu et mostra tots els paràmetres del teu compte de correu perquè puguis modificar-los. Prem sobre qualsevol d'ells per editar-lo o bé marcar la casella per activar o desactivar la funció corresponent.

Si marques una de les opcions de l'apartat "Configuració del servidor" pots modificar els paràmetres dels servidors d'entrada i de sortida. Premem sobre Configuració entrant per poder veure i modificar la configuració.

Finalment accedeix a l'opció Configuració de sortida on pots modificar els paràmetres del servidor SMTP.

Per a qualsevol consulta pots contactar amb nosaltres.