A CDmon tenim l'opció de configurar el nostre compte de correu electrònic a diferents gestors. En aquest tutorial expliquem com configurar-lo en un dispositiu Android

Tot seguit expliquem com crear un compte de correu nou. També tenim l'opció de modificar un compte de correu ja existent.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Per configurar el correu electrònic en un dispositiu Android, seleccionem "Emai"', on ens apareix la següent pantalla i un cop indicades l'adreça i la contrasenya del nostre compte de correu, triem l'opció "Configuració manual".

Ara escollim el tipus de compte. A CDmon oferim accés al correu electrònic per IMAP i POP3. En aquest tutorial configurem IMAP.

2.-Dades principals del compte

A continuació configurem el servidor d'entrada, el port i premem "Següent".

El següent pas és la configuració del servidor d'enviament i el port.

Una vegada configurat el compte de correu, establim les següents opcions que poden variar segons les nostres preferències.

Finalment, indiquem el nom que volem que aparegui quan enviem els correus.

Modificar un compte de correu existent

Per accedir a un compte de correu electrònic i poder modificar la seva configuració, premem sobre la icona "Correu", que apareix destacada a la següent imatge.

A continuació premem sobre la icona "Opcions" que veiem a la imatge.

Ens apareix un menú desplegable en el qual seleccionem "Configuració".

Veiem com ens mostra un llistat dels comptes de correu que tenim configurats en el nostre dispositiu. Seleccionem el que volem modificar prement sobre el nom del compte.

En les dues següents imatges veiem com el dispositiu ens mostra tots els paràmetres del nostre compte de correu perquè puguem modificar-los. Només hem de prémer sobre qualsevol d'ells per editar-los o bé marcar les caselles per activar o desactivar les funcions corresponents.

Si marquem unes de les opcións de l'apartat "Configuració del servidor" podem modificar els paràmetres dels servidors d'entrada i de sortida. Premem sobre "Configuració entrant" per poder veure i configuar la configuració.

I finalment accedim a l'opció "Configuració de sortida" on podem modificar els paràmetres, tal i com veiem a la següent imatge.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres.