A CDmon podem optar per configurar el nostre compte de correu electrònic en diferents gestors. Ara veurem com fer-ho a Windows Live Mail.

A la següent configuració, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

Tot seguit explicarem com crear un compte de correu nou. També tenim l'opció de modificar un compte de correu ja existent.

1.-Configuració prèvia del compte

Iniciem Windows Live Mail i tal com veiem a la següent imatge premem "Comptes".

S'obre una nova finestra i premem "Correu electrònic".

Ara, introduïm les dades en els següents camps: Adreça de correu electrònic, contrasenya i nom per mostrar en missatges enviats. Una vegada emplenats, marquem les caselles "Recordar aquesta contrasenya" i "Definir manualment la configuració del servidor" i premem sobre el botó "Següent".

2.-Dades principals del compte

A la següent finestra hem d'indicar els paràmetres del servidor de correu d'entrada i sortida, els ports i el nom del compte de correu com a "Nom d'usuari d'inici de sessió" i premem "Següent".

Ens apareix una finestra on ens indica que el compte de correu electrònic s'ha afegit. Premem sobre el botó "Finalitzar" per acabar de configurar el compte de correu.

Modificar un compte de correu existent

Per accedir a un compte de correu electrònic i poder modificar la seva configuració, iniciem Windows Live Mail i apareixen en pantalla els comptes que tenim creats, tal com mostra la següent imatge.

Per accedir a les dades del compte de correu que volem modificar, seleccionem el compte i premem el botó dret del ratolí. Apareix un menú i premem "Propietats".

S'obre una finestra nova en la qual veiem diverses pestanyes a la part superior. La primera d'elles és la que apareix a la següent imatge.

A la pestanya Servidor és on podem modificar la configuració tant del servidor de correu entrant com del servidor de correu sortint.

A Seguretat podem editar els camps corresponents a Certificat de signatura i Preferències de xifrat.

A la pestanya Opcions avançades es pot modificar el número de port del servidor per a correu sortint i per a correu entrant; activar les funcions de requeriment de connexió segura (SSL) i activar l'opció que separa els missatges amb més pes.

I finalment la pestanya anomenada IMAP, en la qual podem configurar les dades corresponents a Carpetes i Carpetes especials.

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres.