En aquest article expliquem com podem configurar un compte de correu ja creat a cdmon en el gestor mail de la versió de Mac “Yosemite”.

Seguidament utilizem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte
Inicia el gestor de correu i accedeix a l'apartat “Comptes”. Prem la icona +, selecciona l'opció “Afegir un altre compte de correu” i fes clic a Continuar.

Introdueix el nom del compte, l'adreça de correu i la seva contrasenya.

2.-Dades principals del compte
A la següent pantalla selecciona el tipus de protocol de connexió, IMAP o POP, i emplena els següents camps:

• Servidor de correu: has d'introduir el nom de servidor de correu entrant (ex: imap.elteudomini.com).
  • Nom de l'usuari: has d'introduir el nom del compte de correu que estàs configurant.
  • Contrasenya: has d'introduir la clau del compte de correu que estàs configurant.

Una vegada introduïts tots els camps prem en l'opció Següent.

Si apareix un missatge de verificació de certificat, fes clic sobre el botó Mostrar certificat, selecciona Confiar sempre en '.srv.cat' al connectar amb imap.example.com i prem l'opció Connectar.

A la següent finestra has d'emplenar els següents camps:

• Servidor SMTP: has d'introduir el nom del servidor de correu sortint SMTP (ej: smtp.elteudomini.com).
  • Nom d'usuari: com a usuari has d'introduir el compte de correu que estàs configurant.
  • Contrasenya: has d'introduir la clau del compte que estàs configurant.

Tot seguit prem en l'opció Crear.

3.-Opcions avançades del compte de correu

Un cop creat el compte, has de modificar una sèrie de paràmetres per assegurar-te el correcte funcionament. Obra la finestra de configuració de comptes, selecciona el compte que has configurat i accedeix a la pestanya Avançades. Dins aquesta pestanya realitza les següents modificacions:

• Desactiva l'opció Detectar i conservar la configuració dels comptes automàticament.
  • Desactiva la casella Utilitzar SSL i assegurat que el port és el 143.
  • A "Autenticació" selecciona Contrasenya.
  • Marca l'opció Permetre autenticació no segura.

Torna a la pestanya "Informació del compte" i selecciona l'opció Editar la llista de servidors SMTP.

A la finestra que s'obra selecciona el servidor de sortida (smtp.elteudomini.com) del compte que has creat i prem a la pestanya Avançat. Dins has de realitzar les següents modificacions:

• Desactiva l'opció Detectar i conservar la configuració dels comptes automàticament.
  • Desactiva la casella Utilitzar SSL i assegurat que el port és el 578.
  • A "Autenticació" selecciona Contrasenya.
  • Marca l'opció Permetre autenticació no segura.
  • Emplenem els camps "Nom d'usuari" i "Contrasenya" amb el compte de correu que has configurat y la seva contrasenya.

Un cop fetes les modificacions, desa els canvis i el compte estarà correctament configurat.

Per més informació, pots contactar amb nosaltres.