A cdmon tens l'opció d'afegir el teu compte de correu electrònic en diferents gestors. En aquest tutorial veuràs com fer-lo en Thunderbird.
En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte "demo@example.org", aquesta adreça s'ha de modificar pel nom del compte de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Comença per obrir Thunderbird i prem en l'opció de Correu electrònic.

Nota: Si ja tens un compte de correu i vols afegir una altra, prem damunt del nom del compte actual i prem en l'opció Correu electrònic.

En la següent pantalla has d'introduir les següents dades i prémer Continuar:

• El votre nom: has d'introduir el nom del compte de correu que configuraràs.
  • Adreça electrònica: has d'introduir el nom del compte de correu que configuraràs.
  • Contrasenya: has d'indicar la contrasenya del compte de correu a configurar.

Durant uns instants el programa processa la informació que li has proporcionat i, una vegada finalitzat, mostra la configuració del servidor d'entrada i de sortida, tal com pots veure en la següent imatge. En el cas que vulguis modificar la seguretat (per defecte és STARTTLS) i indicar que és SSL prem Configurar manualment.

En la següent finestra, en l'apartat SSL has de modificar l'opció que hi ha per la de SSL/TLS. Podràs comprovar com també es modifiquen automàticament els ports d'entrada i sortida. Una vegada modificat prem Provar-la.

T'indicarà el missatge de "S'han trobat els paràmetres següents després de provar el servidor indicat". Prem en Fet.

Es realitzaran unes comprovacions de la configuració i el teu compte ja estarà configurada.

Per a qualsevol consulta, pots contactar amb nosaltres.