A CDmon tenim l'opció de configurar el nostre compte de correu electrònic en diferents gestors, ara explicarem com fer-ho al MAIL de MAC OS.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Iniciem MAIL des de la seva icona en el Dock o entrant a "Finder", "Aplicacions" i "Mail".

En accedir al gestor ens adrecem a l'apartat de "Mail" i seleccionem l'opció de "Preferències".

Un cop dins, hem d'afegir un compte de correu: premem el botó "+" que apareix al costat inferior esquerre.

En el següent apartat veiem l'opció d'afegir un nou compte de correu.

És important dir que el programa MAIL fa comprovacions constantment de les dades que afegim i és possible que trigui alguns minuts a actualitzar qualsevol canvi, tot i no veure res a la pantalla.

2.-Dades principals del compte

Per configurar el compte omplim les dades que ens sol·liciten.

I després premem "Crear".

Seleccionem un dels dos protocols IMAP o POP3.

Servidor entrant: nom del servidor de recepció de correu (IMAP, per a aquest cas). Introduïm imap.elnomdelseudomini.com/org/es/etc.

A Nom d'usuari i Contrasenya introduïm les dades d'usuari i contrasenya que hem assignat a aquest compte.

Servidor de correu sortint (SMTP): introduïm smtp.elnomdelseudomini.com/es/org/etc. Per exemple: smtp.example.com.

A Nom d'usuari i Contrasenya introduïm les dades d'usuari i contrasenya que hem assignat a aquest compte.

Un cop finalitzada la configuració dels servidors ens apareix una pantalla amb la configuració del compte que hem creat i la revisem perquè sigui correcta:

En aquesta pantalla hem de fer clic amb el botó dret  a "Servidor de correu sortint (SMTP)" i seleccionar "Editar la llista de servidors SMTP".

A la següent finestra hem de tenir desactivada l'opció d'"Utilitzar SSL".

Guardem i ja tenim el nostre compte de correu de CDmon configurat a MAIL de MAC OS.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres.