A cdmon tens l'opció de configurar el teu compte de correu en diferents gestors. Outlook 2007 permet configurar el compte de correu de manera automàtica o manual.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

Configuració automàtica

Aquesta és l'opció més ràpida i fàcil per configurar com POP3 el compte de correu de cdmon a Outlook 2007.

1.-Configuració prèvia del compte

Dins de l'Outlook 2007 accedeix a l'opció “Eines” i selecciona Configuració del compte... .

A la pantalla de configuració del compte de correu prem l'opció Crea... .

2.-Dades principals del compte

Introdueix les dades en els camps que t'indiquen, "Nom", "Adreça electrònica", "Contrasenya" i "Torneu a escriure la contrasenya", i selecciona Endavant perquè Outlook activi automàticament el compte.

3.-Confirmació del certificat

Durant l'activació es mostrarà un o varis missatge que indica "El nom del servidor de seguretat no és vàlid o no coincideix amb el nom del lloc", prem perquè continuï la configuració.

Outlook no pot connectar els comptes per SSL, per això et mostrarà la següent advertència. Accepta perquè realitzi la connexió sense xifrar.

Un cop finalitzada la configuració, t'indica que el compte ja està creat. Per finalitzar prem sobre el botó Acabament i ja podràs utilitzar el compte de correu.

Configuració manual

A continuació expliquem com pots configurar un compte de correu ja creat en cdmon en Outlook 2007, indicant el nom del servidor, els ports de connexió i les dades d'usuari del compte.

1.-Configuració prèvia del compte

Dins de l'Outlook 2007 accedeix a l'opció “Eines” i selecciona Configuració del compte... .

A la pantalla de configuració del compte de correu escull l'opció Crea... .

Tot seguit, escull l'opció “Configura manualment els paràmetres del servidor o tipus de servidor addicionals”.

Selecciona el tipus de servei que desitges, que en el teu cas serà l'opció “Correu electrònic d'Internet”.

2.-Dades principals del compte

A la següent pàgina has d'introduir les dades referents al compte de correu. Després, prem l'opció Més opcions de configuració... .

3.-Opcions avançades del compte de correu

Selecciona la pestanya Servidor de sortida, escull l'opció “El meu servidor de sortida (SMTP) requereix autenticació” i “Utilizar la mateixa configuració que el meu servidor de correu d'entrada”.

Per últim, selecciona la pestanya “Opcions avançades” i introdueix per a IMAP el port 143* i l'opció d'SSL desactivada. Per a SMTP, introdueix el port 578 i desactiva l'opció d'SSL.

*El port a introduir en el  cas de configurar POP3 és 110.

Important: Si tens el domini registrat a cdmon i assignats els DNS de cdmon i vols que el teu correu sortint (SMTP) vagi xifrat (SSL), has de modificar el port SMTP al 465 i en l'opció "Utilitzar el següent tipus de connexió xifrada" has de marcar "SSL/TLS".

Quan prems acceptar, veuràs que es mostra de nou la finestra “Configuració del correu electrònic d'Internet”. Selecciona Següent per finalitzar la configuració.

Amb aquest passos ja has acabat de configurar el teu compte de cdmon a Outlook 2007.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.