A CDmon tenim l'opció de configurar el nostre compte de correu en diferents gestors. Outlook 2007 permet configurar el compte de correu de manera automàtica o manual.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

Configuració automàtica

Aquesta és l'opció més ràpida i fàcil per configurar com POP3 el compte de correu de CDmon a Outlook 2007.

1.-Configuració prèvia del compte

Dins de l'Outlook 2007 accedim a l'opció “Eines” i seleccionem "Configuració del compte...".

A la pantalla de configuració del compte de correu escollim l'opció "Crea...".

2.-Dades principals del compte

Introduïm els camps que ens indica "Nom", "Adreça electrònica", "Contrasenya" i "Torneu a escriure la contrasenya", i seleccionem "Endavant" perquè Outlook activi automàticament el compte.

3.-Confirmació del certificat

Durant l'activació es mostrarà un o varis missatge que indica "El nom del servidor de seguretat no és vàlid o no coincideix amb el nom del lloc", premem "Sí" perquè continuï la configuració.

Outlook no pot connectar els comptes per SSL, per això ens mostrarà la següent advertència. Acceptem perquè realitzi la connexió sense xifrar.

Un cop finalitzada la configuració, ens indica que el compte ja està creat. Per finalitzar premem sobre el botó "Acabament" i ja podrem utilitzar el compte de correu.

Configuració manual

En aquest article expliquem com configurar un compte de correu ja creat a CDmon a Outlook 2007, indicant el nom del servidor, els ports de connexió i les dades d'usuari del compte.

1.-Configuració prèvia del compte

Dins de l'Outlook 2007 accedim a l'opció “Eines” i seleccionem "Configuració del compte...".

A la pantalla de configuració del compte de correu escollim l'opció "Crea...".

Tot seguit, escollim l'opció “Configura manualment els paràmetres del servidor o tipus de servidor addicionals”.

Seleccionem el tipus de servei que desitgem, que en el nostre cas serà l'opció “Correu electrònic d'Internet”.

2.-Dades principals del compte

A la següent pàgina hem d'introduir les dades referents al compte de correu. Després, seleccionem “Més opcions de configuració...”.

3.-Opcions avançades del compte de correu

Seleccionem la pestanya “Servidor de sortida”, escollim l'opció “El meu servidor de sortida (SMTP) requereix autenticació” i “Utilizar la mateixa configuració que el meu servidor de correu d'entrada”.

Per últim, seleccionem la pestanya “Opcions avançades” i introduïm per a IMAP el port 143* i l'opció d'SSL desactivada. Per a SMTP, introduïm el port 578 i desactivem l'opció d'SSL.

*El port a introduir en el  cas de configurar POP3 és 110.

Quan premem acceptar, veiem que es mostra de nou la finestra “Configuració del correu electrònic d'Internet”. Seleccionem “Següent” per finalitzar la configuració.

Amb aquest passos ja hem acabat de configurar el nostre compte de CDmon a Outlook 2007.