Home » FAQ » Servei de correu de cdmon » Outlook » Com configurar el correu electrònic per a Outlook 2010

Com configurar el correu electrònic per a Outlook 2010

cdmon tens l'opció de configurar el teu compte de correu en diferents gestors. Outlook 2010 permet configurar el compte de correu de manera automàtica o manual.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per l'adreça de correu a configurar.

Configuració automàtica

Aquesta és l'opció més ràpida i fàcil per configurar com IMAP el compte de correu de cdmon a Outlook 2010.

1.-Configuració prèvia del compte

Dins de l'Outlook prem l'opció Afegeix un compte.

2.-Dades principals del compte

Introdueix les dades corresponents en els camps que t'indiquen, "Nom", "Adreça electrònica", "Contrasenya" i "Torneu a escriure la contrasenya", i prem "Següent perquè Outlook activi automàticament el compte.

3.-Confirmació del certificat

Durant l'activació es mostrarà un o varis missatges que indica "El nom del servidor de seguretat no és vàlid o no coincideix amb el nom del lloc", prem  perquè continuï la configuració.

Outlook no pot connectar els comptes per SSLper això et mostrarà la següent advertència. Accepta perquè realitzi la connexió sense xifrar.

Un cop finalitzada la configuració, t'indica que el compte ja està creat. Per finalitzar prem sobre el botó Finalitzar i ja podràs utilitzar el compte de correu.

Configuració manual

A continuació expliquem com pots configurar un compte de correu ja creat en cdmon en Outlook 2010, indicant el nom del servidor, els ports de connexió i les dades d'usuari del compte.

1.-Configuració prèvia del compte

Dins de l'Outlook prem l'opció Afegeix un compte.

Escull l'opció “Configura manualment els paràmetres del servidor o tipus de servidor addicionals".

Estableix el tipus de servei que desitges, que en el teu cas és l'opció “Correu electrònic d'Internet”.

2.-Dades principals del compte

A la següent pàgina has d'introduir les dades referents al compte de correu. Després prem Més opcions de configuració... .

3.-Opcions avançades del compte de correu

Selecciona la pestanya “Servidor de sortida”, escull l'opció “El meu servidor de sortida (SMTP) requereix autenticació” i “Utilitza la mateixa configuració que per al servidor de correu d'entrada”.

Per últim, selecciona la pestanya “Opcions avançades” i introdueix per a IMAP el port 143* i l'opció d'SSL desactivada. Per a SMTP, introdueix el port 578 i desactiva l'opció d'SSL.

*El port a introduir en cas de configurar POP3 és el 110.

Important: Si tens el domini registrat a cdmon i assignats els DNS de cdmon i vols que el teu correu sortint (SMTP) vagi xifrat (SSL), has de modificar el port SMTP al 465 i en l'opció "Utilitzar el següent tipus de connexió xifrada" has de marcar "SSL/TLS".

Quan prems acceptar, es mostra de nou la finestra “Configuració del compte IMAP i POP3”. Selecciona Següent. S'obre una pantalla d'informació del compte i es realitza un test de connectivitat.

Una vegada el test s'ha realitzat amb èxit, ja has acabat de configurar el compte de cdmon a Outlook 2010.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.