A cdmon tens l'opció de configurar el teu compte de correu en diferents gestors. Outlook 2013 permet configurar el compte de correu de manera automàtica o manual.

Seguidament mostrem com realitzar aquest tipus de configuració.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

Configuració automàtica

Aquesta és l'opció més ràpida i fàcil per configurar com IMAP el compte de correu de cdmon a Outlook 2013.

1.-Configuració prèvia del compte

Accedeix a Outlook i selecciona l'opció Afegeix un compte.

2.-Dades principals del compte

Escull l'opció Compte de correu electrònic i introdueix els camps que t'indica "Nom", "Adreça electrònica", "Contrasenya" i "Torneu a escriure la contrasenya", i selecciona Endavant perquè Outlook activi automàticament el compte.

3.-Confirmació del certificat

Durant l'activació es mostrarà un missatge que indica "El nom del certificat de seguretat no és vàlid o no coincideix amb el nom del lloc", prem perquè continuï la configuració.

Outlook no pot connectar els comptes per SSL, per això et mostrarà la següent advertència. Accepta perquè realitzi la connexió sense xifrar.

Un cop finalitzada la configuració, t'indica que el compte ja està creat. Per finalitzar prem sobre el botó Acabament i ja podràs utilitzar el compte de correu.

Configuració manual

A continuació expliquem com configurar un compte de correu ja creat a cdmon a Outlook 2013, indicant el nom del servidor, els ports de connexió i les dades d'usuari del compte.

1.-Configuració prèvia del compte

Dins de l'Outlook selecciona l'opció Afegir compte.

Escull l'opció Configuració manual o tipus de servidors addicionals.

Estableix el tipus de servei que desitges, que en el teu cas serà l'opció “POP o IMAP”.

2.-Dades principals del compte

A la següent pàgina hauràs d'introduir les dades referents al compte de correu. Després, selecciona “Més configuracions...”.

3.-Opcions avançades del compte de correu

Selecciona la pestanya Servidor de sortida, escull l'opció El meu servidor de sortida (SMTP) requereix autenticació i Utilizar la mateixa configuració que el meu servidor de correu d'entrada.

Per últim, selecciona la pestanya Avançades i introdueix per a IMAP el port 143 i el tipus de connexió "Ninguno". Per al SMTP, el port 578 i la connexió de tipus "Ninguno".

Important: Si tens el domini registrat a cdmon i assignats els DNS de cdmon i vols que el teu correu sortint (SMTP) vagi xifrat (SSL), has de modificar el port SMTP al 465 i marcar l'opció "Utilitzar el següent tipus de connexió xifrada" has de marcar "SSL/TLS".

Quan prems acceptar, pots veure que es mostra de nou la finestra “Configuració del compte IMAP i POP3”. Selecciona Següent, s'obre una pantalla d'informació del compte i es realitza un test de connectivitat.

Una vegada el test s'ha realitzat amb èxit, hauràs acabat de configurar el teu compte de cdmon a Outlook 2013.

Per més informació, pots contactar amb nosaltres.