A CDmon tenim l'opció de configurar el nostre compte de correu en diferents gestors. Outlook 2013 permet configurar el compte de correu de manera automàtica o manual.

Seguidament mostrem com realitzar aquest tipus de configuració.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

Configuració automàtica

Aquesta és l'opció més ràpida i fàcil per configurar com IMAP el compte de correu de CDmon a Outlook 2013.

1.-Configuració prèvia del compte

Accedim a Outlook i seleccionem l'opció “Afegeix un compte”.

2.-Dades principals del compte

Escollim l'opció “Compte de correu electrònic” i introduïm els camps que ens indica "Nom", "Adreça electrònica", "Contrasenya" i "Torneu a escriure la contrasenya", i seleccionem "Endavant" perquè Outlook activi automàticament el compte.

3.-Confirmació del certificat

Durant l'activació es mostrarà un missatge que indica "El nom del certificat de seguretat no és vàlid o no coincideix amb el nom del lloc", premem "Sí" perquè continuï la configuració.

Outlook no pot connectar els comptes per SSL, per això ens mostrarà la següent advertència. Acceptem perquè realitzi la connexió sense xifrar.

Un cop finalitzada la configuració, ens indica que el compte ja està creat. Per finalitzar premem sobre el botó "Acabament" i ja podrem utilitzar el compte de correu.

Configuració manual

En aquest article expliquem com configurar un compte de correu ja creat a CDmon a Outlook 2013, indicant el nom del servidor, els ports de connexió i les dades d'usuari del compte.

1.-Configuració prèvia del compte

Dins de l'Outlook seleccionem l'opció “Afegir compte”.

Escollim l'opció “Configuració manual o tipus de servidors addicionals”.

Establim el tipus de servei que desitgem, que en el nostre cas serà l'opció “POP o IMAP”.

2.-Dades principals del compte

A la següent pàgina haurem d'introduir les dades referents al compte de correu. Després, seleccionem “Més configuracions...”.

3.-Opcions avançades del compte de correu

Seleccionem la pestanya “Servidor de sortida”, escollim l'opció “El meu servidor de sortida (SMTP) requereix autenticació” i “Utilizar la mateixa configuració que el meu servidor de correu d'entrada”.

Per últim, seleccionem la pestanya “Avançades” i introduïm per a IMAP el port 143 i el tipus de connexió "Ninguno". Per al SMTP, el port 578 i la connexió de tipus "Ninguno".

Quan premem acceptar, veiem que es mostra de nou la finestra “Configuració del compte IMAP i POP3”. Seleccionem “Següent”, s'obre una pantalla d'informació del compte i es realitza un test de connectivitat.

Una vegada el test s'ha realitzat amb èxit, haurem acabat de configurar el nostre compte de CDmon a Outlook 2013.

Per més informació, podeu contactar amb nosaltres.