A CDmon tenim l'opció de configurar el nostre compte de correu electrònic a diferents gestors, en aquest tutorial expliquem com configurar-lo en un dispositiu Blackberry.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Per començar a configurar el correu accedim directament al menú principal i premem l'opció "Comptes".

En aquest apartat seleccionem l'opció "Correu electrònic, calendari i contactes".

2.-Dades principals del compte

Seguidament especifiquem el compte de correu i premem "Següent".

Després de configurar l'apartat anterior, especifiquem la contrasenya.

Un cop s'hagin verificat les dades anteriors, indiquem el servidor de correu entrant.

Finalment, anotem les dades del servidor de sortida i finalitzem la configuració.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres.