A cdmon tens l'opció de configurar el teu compte de correu en diferents gestors, ara expliquem com fer-ho a l'iPhone.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.org”, aquest compte de correu s'ha de modificar per l'adreça de correu a configurar.

1.- Configuració prèvia del compte

Accedeix a "Configuració" i prem en l'apartat Contrasenyes i comptes.

Seguidament prem en l'opció  Afegir compte.

Selecciona l'opció Altres.

Prem l'opció Agefir compte de correu.

2.- Dades principals del compte

A la següent pantalla has d'introduir els paràmetres referents al compte de correu (nom, correu, contrasenya i descripció) i prémer en Següent.

Nota: Has de tenir en compte que si l'usuari o la clau apareixen per defecte en algun dels apartats de la configuració, has d'introduir novament les dades i eliminar les que apareixen per defecte.

Selecciona el tipus de compte IMAP/POP i introdueix les dades del servidor d'entrada i sortida del compte de correu que estàs configurant (totes les dades les trobaràs en el teu panell de control de cdmon).

En el servidor de correu sortint apareix com a "Opcional" les dades d'usuari i contrasenya. Has d'introduir-los obligatòriament o no podràs connectar amb el servidor.

A continuació, si apareix una finestra que indica "No s'ha pogut verificar la identitat del servidor" prem l'opció  Continuar.

Nota: és possible que la venda t'aparegui dues vegades, una per al correu entrant IMAP i una altra per al sortint SMTP.

3.-Opcions avançades del compte de correu

Una vegada guardat el compte, accedeix de nou a la configuració del compte per modificar els paràmetres avançats. Entra en "Configuració --> Contrasenyes i comptes" i prem en el compte que acabes de configurar.

En la configuració del compte prem en l'opció SMTP de la secció “Servidor correu sortint”.

Important: Si tens el domini registrat a cdmon i assignats els DNS de cdmon i vols que el teu correu sortint (SMTP) vagi xifrat (SSL), has de modificar el port SMTP al 465 i activar l'opció "Usar SSL".

De nou, a la finestra "Compte" accedeix a l'apartat Avançat.

En aquesta última finestra, has de habilitar la funció del SSL i verificar que el port de connexió sigui el 993. Una vegada comprovat les dades prem en Compte i seguidament en Fet.

Realitzats tots els passos, tindràs el teu compte de correu configurat en el teu gestor d'Iphone.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.