A CDmon tenim l'opció de configurar el nostre compte de correu en diferents gestors ara expliquem com fer-ho a l'iPhone.

En aquest cas, utilitzem com a exemple el compte “demo@example.com”, aquest compte de correu s'ha de modificar per la direcció de correu a configurar.

1.-Configuració prèvia del compte

Accedim a "Configuració " i seleccionem "Correu, contactes, calendaris".

Seguidament seleccionem "Afegir compte".

Seleccionem l'opció "Altres".

I, per últim, seleccionem l'opció "Agefir compte de correu".

2.-Dades principals del compte

A la següent pantalla hem d'introduir els paràmetres referents al compte de correu.

Hem de tenir en compte que si l'usuari o la clau apareixen per defecte en algun dels apartats de la configuració, hem d'introduir novament les dades i eliminar les que apareixen per defecte.

Seleccionem el tipus de compte IMAP/POP i introduïm les dades del servidor d'entrada i sortida.

En el servidor de correu de sortida trobem "Opcional" en el camp d'usuari i contrasenya, però és obligatori introduir les dades o no podrem connectar amb el servidor.

A continuació, si apareix una finestra que indica “Impossible comprovar la identitat del servidor " premem "Continuar".

3.-Opcions avançades del compte de correu

Un cop guardat el compte de correu, accedim de nou a la configuració per modificar els paràmetres avançats. Aquí seleccionem la pestanya “Servidor de correu sortint”.

Veurem que es mostra l'opció "Usar SSL". És necessari que aquesta opció estigui desactivada i que el port de connexió sigui 578 .

De nou, a la finestra "Compte" accedim a l'apartat "Avançat".

En aquesta última pantalla deshabilitem la funció SSL i verifiquem que el port de connexió sigui 143.