El servei d'autoresposta permet enviar un correu de forma automàtica a l'adreça d'origen de qualsevol correu rebut. Cal tenir present que si tenim activades algunes redireccions, l'autoresposta no funcionarà.

Per activar i configurar aquest servei hem de seguir els següents passos:

1.-Gestió del correu de l'allotjament

Accedim a l'apartat "Gestionar email" des del Llistat bàsic de serveis.

2.-Configuració del compte de correu

Fem clic a l'enllaç "Configurar" del compte de correu del qual volem activar l'autoresposta.

3.-Activar autoresposta

Accedim a la pestanya "Autocontestador" i marquem "Activar". Ara escrivim l'assumpte del correu i el seu contingut. També tenim l'opció d'indicar que l'autoresposta només funcioni durant una franja horària.

Un cop configurat, premem el botó “Edita autoresposta" perquè s'apliquin els canvis.