1.- Accedir al Panell de control

Per crear un compte de correu hem d'accedir al Panell de control de CDmon, dins de la nostra pàgina corporativa www.cdmon.com i a la part superior derecha veiem el formulari d'accés per validar-nos.

2.-Entrar a la gestió del correu de l'allotjament

Independentment del pla contractat, en el llistat bàsic de serveis trobem l'opció "Gestionar email", en aquest cas el pla Junior amb el nom associat example.com.

3.-Crear el compte

Si entrem per primera vegada tenim dues opcions per realitzar l'acció. Si ja tenim comptes creats veiem el llistat de bústies. Si, en canvi, encara l'hem de crear seleccionem l'opció "Crear compte".

4.-Quines dades necessitem per crear el compte?

- Primer hem d'assignar un nom per al compte. Els més utilitzats són info@, admin@, contacte@, ...

- Pensem una nova contrasenya per associar-la al compte i la memoritzem. La necessitarem en un futur per accedir a Webmail Roundcube o per configurar-la a qualsevol dels gestors de correu tipus Mail de Mac, Outlook, etc.

- L'espai del compte. Mostra per defecte el màxim disponible, 2048 MB. Si necessitem més espai al compte podrem ampliar a Premium, una cop estigui activat.

5.-Gestionar el compte un cop creat

Perfecte! Arribat a aquest pas ja tenim el compte de correu creat. Ara és el moment per començar a utilitzar-lo. Existeixen dues opcions:

• Accedir al Webmail
  • Consultar els nostres tutorials per configurar pas a pas el compte a programes com el Mail de Mac, Outlook, Thunderbird.

Podem configurar els nostres comptes de correu en diferents gestors. Expliquem com fer-ho:

Mail de Mac OS

Outlook 2007

Outlook Express

Outlook 2010

Outlook 2013

Iphone /Ipad

Thunderbird

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres