Les redireccions permeten que el correu que es rep a un compte de CDmon sigui rebut també a un o més comptes interns o externs al domini, com per exemple Gmail, Yahoo, Hotmail, etc.

A aquest tutorial expliquem el procés per crear redireccions.

1.-Gestió del correu de l'allotjament

Accedim a l'apartat "Gestionar email" des del Llistat bàsic de serveis.

2.-Configuració del compte de correu

Fem clic a l'enllaç "Configurar" del compte de correu en el qual volem afegir redireccions.

3.-Afegir redireccions

A la configuració premem sobre la pestanya "Redireccions", afegim el compte on volem que es faci la redirecció i fem clic sobre el botó "Crear redirecció".

Un cop creada, indiquem que es guardi una còpia del correu al compte de CDmon "Amb còpia" o que únicament s'entregui a les adreces indicades a la redirecció "Sense còpia".