Si volem assignar més recursos al nostre compte de correu podem ampliar-lo a premium. Aquesta modificació ens permet disposar de 10 GB d'espai i 1500 enviaments diaris. Si encara no en tenim cap, recomanem revisar el següent enllaç de la nostra ajuda per crear un compte nou.

1.-Gestionar l'ampliació

Accedim al Panell de control i premem l'opció "Gestionar email".

2.-Activar el compte premium

Dins del llistat de comptes de correu veiem una icona que mostra 10 GB i ens permet iniciar l'ampliació a premium. Aquesta acció és individual per a cada compte, per aquest motiu seleccionem el correu desitjat.

Comprovem que el compte de correu sigui el correcte i acceptem l'acció.

Un cop confirmat el compte escollim el tipus de pagament. Tenim dues possibilitats, realitzar el pagament o reduir la data de caducitat de l'allotjament. Seleccionem l'opció que més s'ajusti a les nostres necessitats i confirmem seleccionant "Passar a compte premium".

Per més informació, podeu contactar amb nosaltres.