Des del Panell de control de CDmon podem descarregar l'arxiu per a l'autoconfiguració de comptes de correu en qualsevol dispositius Mac (iPhone, iPad i mail de Mac).

Seguidament, mostrem la manera de realitzar la descàrrega d'aquest autoconfigurador.

1.-Descarregar l'autoconfigurador

Accedim a l'apartat "Gestionar email" des del "Llistat bàsic de serveis".

2.-Configurar correu

A l'apartat accions, fem clic a "Editar compte".

3.-Descarregar l'autoconfigurador

Un cop accedim al compte de correu que volem configurar, fem clic a la pestanya "Ayuda".

Es mostren dues opcions de configuració, "IMAP" i "POP", depenent de la configuració que volem realitzar, seleccionem una opció o l'altra i es descarrega l'autoconfigurador referent a aquest compte.

Malgrat això, si desitja configurar el seu correu pas a pas de forma manual, disposa de les següents opcions: