Des del Panell de control de CDmon podem descarregar l'arxiu per a l'autoconfiguració de comptes de correu en qualsevol dispositius Mac (iPhone, iPad i mail de Mac).

Seguidament, mostrem la manera de realitzar la descàrrega d'aquest autoconfigurador.

1.-Descarregar l'autoconfigurador

Accedim a l'apartat "Gestionar email" des del "Llistat bàsic de serveis".

2.-Configurar correu

A l'apartat accions, fem clic a "Editar compte".

3.-Descarregar l'autoconfigurador

Un cop accedim al compte de correu que volem configurar, fem clic a la pestanya "Ayuda".

Es mostren dues opcions de configuració, "IMAP" i "POP", depenent de la configuració que volem realitzar, seleccionem una opció o l'altra i es descarrega l'autoconfigurador referent a aquest compte.

Malgrat això, si desitja configurar el seu correu pas a pas de forma manual, disposa de les següents opcions:

4.-Instal·lació del compte

Un cop descarregat el fitxer d'autoconfiguració del compte, si no s'executa automàticament, accedim a les descàrregues i l'executem. Apareix la següent finestra on s'indica si volem instal·lar el compte de correu, cliquem "Continuar".

Al pas següent confirmem que volem instal·lar el perfil del compte específic.

Per poder instal·lar el perfil, ens demana la contrasenya del compte de correu, la introduïm i cliquem sobre "Instal·lar".

Per finalitzar la instal·lació del compte, cal confirmar la instal·lació del perfil i quan finalitza veiem el compte a l'apartat de compte de correu per poder començar a utilitzar-lo.