Alguns proveïdors d'Internet com Telefònica, Orange o Jazztel, bloquegen el port 25 per evitar l'enviament d'SPAM des d'algunes de les seves adreces IP; a conseqüència d'això, el gestor de correu ens retorna un missatge d'error quan realitzem els enviaments, que pot variar segons el gestor, però el missatge serà similar al següent:

“unable to connect to smtp.example.com:25”

Per desbloquejar el port 25 recomanem contactar amb el seu actual proveïdor d'Internet per notificar aquest bloqueig i sol·licitar informació referent al procediment que s'ha de seguir per al seu desbloqueig.

Actualment, el correu electrònic és una eina imprescindible i no podem esperar una resposta del nostre proveïdor d'Internet per seguir realitzant els enviaments; per aquest motiu, el nostre servidor té habilitat el port 578.

Si modifiquem el port predeterminat 25 pel 578 en el gestor de correu, evitarem el bloqueig realitzat pel proveïdor d'Internet i podrem seguir enviant correus.

A continuació li facilitem els passos a seguir per realitzar la modificació del port 25 en els principals gestors de correu.

iPhone

• Accedim a "Correus, contactes, calendaris".
  • Seleccionem el compte de correu i cliquem sobre "Servidor de correu sortint".
  • En la casella "Port" modifiquem el port 25 pel 578.

En el següent enllaç pot consultar la guia completa de configuració d'iPhone.

Mail de Mac

• Accedim a "Preferències", "Comptes" i seleccionem el compte.
  • A l'apartat de "Servidor de correu sortint" despleguem i marquem "Editar llistes de servidors".
  • Observem a la part inferior de la pantalla l'opció “Opcions d'enviament avançades”.
  • Modifiquem la casella amb el port 25 pel port 578.
  • Finalment reiniciem el gestor.

En el següent enllaç pot consultar la guia completa de configuració de Mail de MAC.

Android

• Accedim al compte, a "Opcions" i "Configuració".
  • Seleccionem el compte de correu i cliquem sobre "Configuració de sortida".
  • En la casella de "Port" modifiquem el port 25 pel 578.

En el següent enllaç pot consultar la guia completa de configuració d'Android.

Outlook 2010 / 2013

• Accedim a "Arxiu", "Informació", "Configuració del compte" i "Més opcions de configuració".
  • A la pestanya "Opcions avançades" modifiquem el port del servidor de sortida SMTP al 578 i guardem els canvis.
  • Finalment reiniciem el gestor.

En el següent enllaç pot consultar les guies completes de configuració Outlook 2010 i Outlook 2013.

Outlook 2003 / 2007

• Accedim a "Eines", "Configuració del compte".
  • Marquem el compte de correu i cliquem a "Canvia".
  • Accedir a "Més opcions de configuració".
  • A la pestanya "Opcions avançades" modifiquem el port del servidor de sortida SMTP al 578 i guardem els canvis.
  • Finalment reiniciem el gestor.

En el següent enllaç pot consultar les guies completes de configuració d'Outlook 2003 i Outlook 2007.

Thunderbird

• Obrim el gestor de correu Thunderbird i seleccionem una adreça de correu, a la part dreta visualitzarem l'opció "Veure configuració del compte".
  • Seleccionem l'apartat de "Servidor de sortida SMTP".
  • Marquem un servidor SMTP de la llista i premem "Editar".
  • Per últim modifiquem el port al 578 i guardem els canvis.
  • Finalment reiniciem el gestor.

En el següent enllaç pot consultar la guia completa de configuració de Thunderbird.

Outlook Express

• Accedim a "Eines", "Comptes".
  • Seleccionem el compte de correu i cliquem sobre "Propietats".
  • A continuació seleccionem la pestanya “Opcions avançades”.
  • En la casella del servidor SMTP modifiquem el port 25 pel 578.
  • Finalment reiniciem el gestor.

En el següent enllaç pot consultar la guia completa de configuració d'Outlook Express.

Per a qualsevol consulta, pot contactar amb nosaltres.